Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

ИВАНА ОРЕШКОВА

Центарот за култура организира ликовна изложба на цртежи од младата талентирана Ивана Орешкова, на 24.јули 2018 година во фоајето со почеток од 12:00 часот. По тој повод ве покануваме да присуствувате на овој настан и да и дадеме поддршка на нашата сограѓанка и да ја охрабриме и понатаму да продолжи да твори и да ја развива нејзината техника на цртење.