Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино со поддршка на Министерството за култура на Република Македонија, за прв пат ја организира манифестацијата „Неготински Серенади“ на која учество ќе земат повеќе музички групи од Македонија. Настанот ќе се одржи на 18 септември со почеток од 19:00 часот во салата на Центарот за култура Неготино, ве покануваме да присуствувате на истата, влез слободен.