Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Во салата на центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе ни гостува светски реномираната и позната музичка група „Баклава“. Концертот започнува во 19:30 часот, а влезот е само 100 денари! Не пропуштајте да го проследите овој несекојдневен настан и да уживате во прекрасните изведби на познатите македонски песни!