Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 27.03.2019 год. (среда) аматерскиот театар „Мирка Гинова“ од Демир Капија ќе се претстави со театарската претстава за деца „Црвените чизмички“, првата претстава ќе се организира за Основното училиште „Гоце Делчев“ со почеток од 15:30 час. а втората со почеток од 17:00 час. за Основното училиште „Страшо Пинџур“. Претставите се финансиски поддржани од Општина Неготино.