Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 01 и 02.06.2019 год. (сабота и недела) со почеток од 20 часот на плоштадот на град Неготино повторно ќе се оддржи традиционалниот Фолклорен фестивал, Манастирски фолклорни средби. Ги покануваме граѓаните на град Неготино да присуствуваат на овој настан, каде што учество ќе земат културно уметнички друштва од повеќе градови од Македонија и странство. Не пропуштајте!