Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 04.07.2019 година (четврток) со почеток од 21:00 часот локација Havana pool ќе се одржи традиционалниот Џез фестивал - „Jazz 1440“ влез само 50 ден.  Не пропуштајте Филип Стеваноски ќе има  промоција на најновиот албум, гости на вечерта Борислав Веслелинов, бендот - „Sax Bongas & Guitares“ и македонскиот Том Џонс - Ѓоко Ѓорчев!