Даме Груев бб,
1440 Неготино

СВЕТСКИ ДЕН НА КНИГАТА

Центарот за култура во соработка со Основното училиште „Гоце Делчев“ Неготино по повод светкиот ден на книгата организира ликовна работилница и ликовна изложба во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино со почеток од 18:00 часот.

 

 

 

Велигден 2018

Центарот за култура по повод големиот христијански празник Велигден на 05.04.2018 год. buy viagra online cheap со почеток од 12:00 часот организира Изложба на фотографии, а на 10.04.2018 год. со почеток од 12:00 час. Избор на најдобро декорирано велигденско јајце изработено од страна на ученици од Основните училишта од Неготино.

Гостување во Кавадарци

На 28.03.2018 година Аматерскиот театар „Ацо Ѓорчев“ Неготино со претставата - ТИ СПИЕШ ТЕБЕ ТИ СЕ СПИЕ - гостуваше во cialis generique Кавадарци.

Фотографија: PHOTOKAV

ДЕН НА ТЕАТАРОТ

Општина Неготино во соработка со Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино по повод денот на театарот, организира театарски претстави и тоа на професионалните Театри од Кавадарци и Куманово. На 26 март од 18:30 часот ќе ни гостуваат од Кавадарци со комедијата - СТЈУАРДЕСИ, а на 29 март од 20:00 часот театарот од Куманово со урнебесната комедија во режија на Коле Ангеловски - БЕГАЈ ЕВЕ ЈА ЖЕНАТИ 2 (ПА НЕ БАШ) - Влез само 50 денари, повелете не пропуштајте!!