Даме Груев бб,
1440 Неготино

28.09.2017 год. Со почеток од 20:00 часот во Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино концерт cialis 20mg ќе одржи познатата македонска музичка група БАКЛАВА, Влез слободен!

02.09.2017 (сабота) до 06.09.2017 (среда)

Во киното на Центарот за култура ќе се прикажува филмот за нашиот сограѓанин професорот Дионис Пашлаков  Avec L'amour.

Влез: 100 ден.

линк од youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=S6_JEC-rLtM

07.09.2017 (четврток) со почеток од 19 час. веќе традиционално во дворот Манастирот „Св.Ѓорѓи“ ќе се одржи манифестацијата Неготинска поетска вечер, на кој учество ќе земат повеќе поети од цела Македонија. Ве покануваме да присуствувате на овој несекојдневен настан cialis pas cher да уживате во творбите на реномираните поети. 

31.07.2017 год.

Промотивен концерт на Ивана Јанева, музички талент од град Неготино. Концертот се организира во салата на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“  Неготино од 20:30 час. acheter viagra влез: 60 денари. Ги покануваме сите граѓани да дадат поддршка на младата талентирана сограѓанка која за прв пат ќе настапи пред неготинската публика.