Даме Груев бб,
1440 Неготино

Од 29 мај (понеделник) до 31 мај (среда) од 20:00 час. најновиот македонски игран филм, комедијата „Ах, љубов моја неверена“ Филм на Коле Ангеловски Продукција - Авард Филм и Видео Ко-продуценти - КТ Филм и Медиа, Квазар Филм Сценарио и Режија - Коле Ангеловски. 

Линк од филмот:  https://www.youtube.com/watch?v=kVGjmysoInU

viagra pas cher

МАНАСТИРСКИ ФОЛКЛОРНИ СРЕДБИ 2017

Традиционалната манифестација Меѓународен фолклорен фестивал - „Манастирски фолклорни средби“ повторно во нашиот град. Дефиле од 18:30 , почеток на манифестацијата на плоштадот на Неготино од 19:00 час.

 

Теодора Витанова - Две Лири

 

Победничката песна избрана од жири комисијата на традиционалната музичка манифестација „Најдобар Глас“ 2017 

Линк од песната на youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=-LB9vZCl8Mg&feature=youtu.be