Даме Груев бб,
1440 Неготино

? 08.04 2024 (понеделник)
⏰️ 12:00 часот
? Фоаје при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Почитувани,
Ве покануваме да присуствувате на изложба на слики "Над бескрајот на стените", изработени од уметникот Зоран Лазаревски.
? Повелете заедно да уживаме ?
? 12.04.2024 (петок)
⏰️ 12:00 часот
? Кино сала при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Драги дечиња, почитувани родители,
Ве покануваме да присуствувате на Детскиот фестивал "ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ"
Повелете заедно да уживаме во песничките и да се дружиме со дечињата-изведувачи
? Ве очекуваме ?
? Влез: 100 ден.