Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 23.03.2021 година со почеток од 14:00 часот во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се организира Литературно читање по повод „Светскиот ден на поезијата“ , на кое учество ќе земат ученици од ООУ „Гоце Делчев“ Неготино под менторство на наставничката Весна Ристова, воедно потсетуваме дека оваа манифестација ќе се одржи по сите протоколи поради состојбата со Ковид пандемијата.