Даме Груев бб,
1440 Неготино

?? ТЕАТАР ВО НЕГОТИНО??

❗️ 15.02 (среда) и 16.02 (четврток)❗️

?15.02.2023 год. (Среда)
⏰ 16:00 час. и 17:00 час.
? НУЦК ,,Ацо Ѓорчев'' - кино сала
? Театарска претстава за деца - ,,ЗЕЛЕНКОВЦИ''.
? Влез: 100ден.

?16.02.2023 год. (Четврток)
⏰ 19:30 час.
? НУЦК ,,Ацо Ѓорчев'' - кино сала
? Театарска претстава - ,,ПАЦИЕНТИ''.
? Влез: 200ден.

 

По повод 75-годишнина на Центарот за култура и празникот на градот - Св. Трифун ја најавуваме Изложбата на фотографии "Културата низ годините" која што претставува една ретроспектива на сите настани одржани во Центарот. Оваа изложба е и најава за одбележувањето на 75 години постоење на Центарот, кое го одбележуваме оваа година.
Настанот ќе биде збогатен и со настап на КУД "Јане Сандански", друштво кое оваа година слави 45 години јубилеј.