Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 23. април 2021 год. петок со почеток од 14:00 часот во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи литературно читање со настап на ученици од ООУ „Гоце Делчев“ Неготино под менторство на наставниците Весна Ристова и Пандорка Илкова. Настанот ќе се одржи со сите протоколи наложени поради опасноста од Корона вирусот.