Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

НОВ КУЛТУРЕН БРАН

Од 30.10.2017 год. (понеделник) со почеток од 18:30 часот во киното на Центарот за култура ќе се прикажат 3 детски филмови во рамките на проектот поддржан од Министерството за култура на Република Македонија, наречен „Нов културен бран“. Ги покануваме граѓаните на Неготино да viagra pas cher ги донесат своите деца за да ги проследат овие детски филмови. Влезот ќе биде слободен!