Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Почитувани, НУ Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино објавува конкурс на фотографија на слободна тема. Од најдобрите фотографии ќе се организира изложба на фотографии во Галеријата на Центарот за култура. Фотографиите треба да се дигитална форма JPG со најмала големина од 8 мегапиксели поточно (3456 х 2304) и истите треба да се пратат на email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  или да се донесат лично на USB во просториите на Центарот за култура најдоцна до 15.11.2017 година, право на учество имаат сите граѓани без ограничување на возраста. Изборот на фотографиите ќе го врши комисија формирана од членовите на Фото и Видео клубот „Ацо Ѓорчев“ Неготино по што ќе следува изложбата на 21.11.2017 година. За избраните фотографии поточно за лицата кои ќе учествуваат во изложбата дополнително ќе ве информираме. Повелете учествувајте во конкурсот!