Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

08.11.2017 год.

Фото и Видео клубот  „Ацо Ѓорчев“ кој работи во склопот на  Центарот за култура Неготино  во чест на празникот Ослободување на град Неготино организира Изложба на фотографии на тема - „Есен“. Изложбата ќе се оддржи од 12:00 часот во галеријата поточно во Фоајето на Центарот за култура. Ве покануваме да присуствувате на истата!