Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

25.12.2017 год. (понеделник) од 20:00 час.

Во салата на Центрот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино за празникот Католички Божиќ ќе се организира Концерт на Ѓоко Ѓорчев и пријателите. Гости на вечерта Кристина Палија, Ирена Крстевска Стевановска и Филип Стевановски Бенд, картите за концертот се пуштени во продажба и можете да ги купите во просториите на Центрот за култура Неготино од денес, за само 150 ден.  Повелете ве очекуваме!