Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Почитувани сограѓани, НУ Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ве информира дека на 25 септември (вторник) и 27 септември (четврток) со почеток од 19:30 час. во киното-салата на Центарот за култура ќе се прикажува ревија на Европски филмови. За истата влезот е слободен!