Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 19.04.2019 година (петок) со почеток од 20:00 часот  во Арт Галеријата на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино - Изложба на ликовните уметници Ѓурѓица Станоева, Мето Ангелов, Игор Мишев и Сашо Јанев од Неготино. Ги покануваме сите љубители на ликовната уметност да дојдат на отварањето на изложбата.