Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 20 април 2019 год. (сабота) со почеток од 20:00 час. Премиера на претставата „Грев или шприцер“, во изведба на  Аматерскиот театар „Ацо Ѓорчев“ во Центарот за култура Неготино. Ги покануваме сите љубители на драмската уметност да присуствуаат на претставата, влез:100 ден.