Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 01.04.2019 год. ( понеделник ) со почеток од 20:00 час. во Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино театарска претстава на аматерскиот театар од Валандово со претставата Пиреј од Петре М. Андереевски, во режија на Кире Ѓорѓиев влез: 100 ден.