Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 10.05.2019 год. (петок) со почеток од 20:00 час. во НУ Центар за култура ќе ни гостува аматерскиот театар од Соко Бања со познатата театарска претстава „Арсеник и старите тантели“. Не пропуштајте ја оваа можност да ја погледнете оваа урнебесна комедија во изведба на аматерскиот театар од Соко Бања - Р. Србија. Влез :100 ден.