Даме груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

КУД „Јане Сандански“ при Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино овие денови е на турнеја во Ајдин Турција каде што ќе се претстави пред публиката со своите најнови кореографии.