Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 09.10. 2019 година (среда) со почеток од 19:30 часот во НУ Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе гостува Театарот од Кавадарци со претставата „Од кол на кол“. Ве покануваме да присуствувате на оваа урнебесна комедија, влез: 100 денари!