Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 24.10.2019 година во салата на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи концерт на познатата музичка група „Фолтин“ влезот е слободен!