Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
Ве покануваме на концерт на отворено на градскиот плоштад во Неготино. Концертот го организира Центарот за Култура во Неготино, а концертот е поддржан од Министерството за Култура. Ќе свириме светски хитови, евергрини, филмска музика но и ќе има нешто и за најмалите. Ве очекуваме на плоштадот во Неготино на 15ти Септември од 19:30ч.
Ваши Брасстет Скопје...