Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 25 јуни 2021 година Центарот за култура во соработка со ТОРОС Филм Студио, а со поддршка на Министерството за култура организираше CAR CINEMA на локација игралиште на Спортската сала Младост Неготино. Истата вечер се прикажа играниот филм „Ах љубов моја“ од режисерот Коле Ангеловски.