Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 24.09.2021 година (петок) со почеток од 12 часот ќе се одржи ликовна Изложба на дела изработени од членови на ликовното студио кое работи при Центарот за култура во Крива Паланка. Изложбата ќе се отвори во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино, ги покануваме сите заинтересирани граѓани за ликовната уметност да дојдат да ја посетат изложбата. Напоменуваме дека истата ќе се биде организирана по сите протоколи за заштита од корона вирусот.