Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 01.10.2021 година (Петок) во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи Изложба на слики изработени на колонијата „Св. Пантелејмон“ во 2020 година, организирана од Центарот за култура од Кочани. Ги покануваме заитересираните граѓани да присуствуваат на отварањето од 12:00 часот, воедно напоменуваме дека изложбата ќе се одржи со сите протоколи за заштита од корона вирусот.