Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 29.11.2021 гдоина ( понеделник ) со почеток од 12:00 часот, во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи изложба на дела од уметникот Тасим Кадрија. Ги покануваме сите заинтересирани за ликовната уметност да дојдат да ја посетат изложбата, истата ќе биде одржана по сите протоколи за заштита од COVID 19 вирусот.