Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 07.12.2021 година (вторник) со почеток од 19:00 часот во Центарот за култура ќе се одржи најпознатата традиционална манифестација „Најдобар Глас 2021“, ги покануваме сите заинтересирани да присуствуваат на овој настан и да им дадат подршка на младите таленти учесници од нашиот град кој за прв пат ќе настапат на јавна музичка сцена. Напоменуваме дека настанот ќе се одржи по сите протоколи за заштита од CODIV 19 вирусот. Влез 100 денари.