Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 16.03.2022 година (среда) со почеток од 12:00 час. во Фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи изложба на фотографии на тема  „Скопје и културните добра“. Изложбата ќе се одржи по сите протоколи за заштита од COVID 19 вирусот.