Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
На 21.03.2022 год. (понеделник) од 12:00 час. во фоајето на Центарот за култура по повод Светскиот ден на поезијата-21 Март, ќе се одржи литературно читање од ученици од VI и VII одделение при ООУ ,,Гоце Делчев'' Неготино под менторство на нивната наставничка по Македонски јазик - Деспина Манова-Мојсовска. Уште еден настан за љубителите на пишаниот збор. Настанот ќе се одржи по сите протоколи за заштита од COVID-19.