Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 06.04.2022 година (среда) со почеток од 20:00 часот во Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи театраската претстава - „Малиџано“ во изведба на НУ Народен Театар од Битола.