Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
04.10.2022 (вторник)  од 19.30 час. во Кино сала при НУЦК "Ацо Ѓорчев" Неготино
? Почитувани љубители на театарот и театарската уметност,
Чест и задоволство ни е да ја најавиме театарската претстава "За штетата од тутунот" монодрама од Антон Павлович Чехов, а во изведба на Ѓорѓи Ташулов член на аматерскиот театар " Ацо Ѓорчев" при Центарот за култура Неготино.
? Влез: 100 ден.