Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
Почитувани, на 02.02.2023 година (четврток) од 18:30 часот премиерно ќе биде прикажан детскиот игран филм "МАКС И БЕСНАТА  ДРУЖИНА".
? Макс влетува во возбудлива криминална истрага со намќорестите пензионери од Бесната дружина иако сите заедно имаат повеќе од 200 години.
 
 
Категоризација: 8+ години
?Влез: 100 ден.