Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 15.12.2021 година ( среда ) со почеток од 18:30 часот во Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино, Аматерскиот театар при Домот на културата „Мирка Гинова“ од Демир Капија ќе гостува со тетарската претстава за деца „Бајка за бајките“ во режија на Димче Бањански. Настанот ќе се одржи по сите протоколи за заштита од COVID 19, влез само 50 денари.