Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
? 12.04.2024 (петок)
⏰️ 12:00 часот
? Кино сала при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Драги дечиња, почитувани родители,
Ве покануваме да присуствувате на Детскиот фестивал "ВЕСЕЛО ШТУРЧЕ"
Повелете заедно да уживаме во песничките и да се дружиме со дечињата-изведувачи
? Ве очекуваме ?
? Влез: 100 ден.
Напишано од НУЦК
Категорија:
? 08.04 2024 (понеделник)
⏰️ 12:00 часот
? Фоаје при Центар за култура
"Ацо Ѓорчев"
Почитувани,
Ве покануваме да присуствувате на изложба на слики "Над бескрајот на стените", изработени од уметникот Зоран Лазаревски.
? Повелете заедно да уживаме ?
Напишано од НУЦК
Категорија:
? ТЕАТАР ВО НЕГОТИНО ?
Почитувани љубители на театарот и театарската уметност, чест и задоволство ни е да ве поканиме на
Хит театарската претстава од Горан Стефановски во режија на Наташа Поплавска "ДЕМОНОТ ОД ДЕБАР МААЛО" во изведба на професионалниот Театар Штип при НУЦК "Ацо Шопов" Штип.
Претстава што заслужува задолжително присуство!
? 03.04.2024 (среда)
⏰ 20:00 ч.
? Кино сала при НУЦК "Ацо Ѓорчев" Неготино
?Влез: 150 ден.
Билетите се пуштени во продажба во просториите на Центарот за култура