Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

20.05.2022 година (петок) со почеток од 19:00 час. ? Влез: 100 ден.

Почитувани љубители на фолклорната дејност и народната традиција. Ве покануваме на еден прекрасен и несекојдневен целовечерен концерт на Академскиот ансамбл"Македонија" - извор на традиционалното и фолклорното богатство од нашата Земја.

Проектот е финансиски поддржан од Министерството за култура. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!