Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 20.09.2022 година (вторник) од 12:00 часот во фоајето на НУ Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе се одржи Изложба на слики од Детската ликовна колонија која се организираше во Манастирот „Св.Ѓорѓи“ Неготино оваа година. Ги покануваме сите заитересирани за ликовната уметност да присуствуваат на изложбата.