Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
По повод 75-годишнина на Центарот за култура и празникот на градот - Св. Трифун ја најавуваме Изложбата на фотографии "Културата низ годините" која што претставува една ретроспектива на сите настани одржани во Центарот. Оваа изложба е и најава за одбележувањето на 75 години постоење на Центарот, кое го одбележуваме оваа година.
Настанот ќе биде збогатен и со настап на КУД "Јане Сандански", друштво кое оваа година слави 45 години јубилеј.