Даме Груев бб,
1440 Неготино

04.07.2017 год.(вторник) од 9:00час.во Манастирскиот комплекс „Св. Ѓорѓи“ традиционално како многу години наназад и оваа година се организира ликовниот хепенинг „Балкански културни средби“ 2017. Истата ден во просториите на Центарот за култура поточно во фоајето од 19:00 час. се одржа ликовна изложба https://www.cialissansordonnancefr24.com/cialis-pharmacie/ на делата кои се изработија во дворот на манастирскиот комплекс „Св. Ѓорѓи“ Неготино.

 

 

 

Aлександар Македонски

Проект за изработка  на 3 метарски Мозаик со ликот на Александар Македонски на ѕидот cialis prix на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино од уметник од Р. Турција,

проектот е во тек за точната дата на откривањето на мозаикот навремено ќе ве известиме .