Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 10.10.2021 година (недела) со почеток од 19:00 часот КУД „Јане Сандански“ при Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино ќе го одржи својот годишен концерт  со што ќе ги  заокружи сите предвидени  активности во фолклорната дејност за 2021 година. Концертот ќе се одржи според сите КОВИД мерки и протоколи, влез: 100 денари.