Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Почитувани, на 19.10. 2021 година (вторник) со почеток од 12:00 часот, ќе се одржи Изложба на дела изработени од хартија - Квилинг техника, изработени од членовите на креативната работилница при Центарот за култура од  Крива Паланка. Ги покануваме сите заинтересирани за уметноста да присуствуваат на отварањето во Фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино, при што задолжително е да се придржуваат кон мерките за заштита од COVID 19 вирусот.