Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 27.10.2021 година (среда) со почеток од 18:30 часот ќе се прикажува играниот филм „Маре“, претставата ќе се одржи по сите протоколи за заштита од COVID 19 вирусот.  Влез: 100 денари.

KРАТКА СОДРЖИНА

Рутински, но со посветеност, Маре го води скромното домаќинство на своето мало семејство, иако новата машина за перење не е единственото што недостасува. Кога случајна средба ќе го разгори нејзиното либидо, таа не се воздржува долго.

Година: 2020
Режија: Андреа Штака
Времетраење
:  84 мин
Земја
: Швајцарија / Хрватска
Жанр
драма
Дистрибутер: Катавеј
Возрасна Категорија
: 12+

Линк од imdb:  https://www.imdb.com/title/tt7583460/?ref_=fn_al_tt_1