Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Самостојна изложба на ликовниот уметник Ангел Миов насловена како: Wr Wood en reality. Изложбата се одржа во фоајето на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино,  на која се почитуваа сите протоколи за заштита од COVID 19 вирусот.