Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 13.02.2022 година (недела) со почеток од 18:30 час. Во чест на големиот празник „Св.Трифун“ КУД „Јане Сандански“  при Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино во салата на Центарот за култура за прв пат ќе ја организира манифестацијата „Недела на традицијата“, на која ќе има вокално инструментален настап и ревија на носии од Источното игроорно подрачје на Македонија. Влез: 100 ден.