Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:
На ден 24.02.2022 година ( четврток) во 12:00 час. во Фоајето при НУЦК ,,Ацо Ѓорчев'' Неготино се отвори Изложба на предмети од креативната и едукативна ликовна работилница за декупаж техника превземена од НУ Центар за култура Крива Паланка