Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

На 4ти јули 2023 година Неготино се одржа мултимедијалната изложба „State of” локацијата на настанот беше  пред платото на Центарот за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино каде што си своите изложени ликовни дела, скулптури, дигитални фотографии и модни креации се претставија повеќе уметници од Неготино: Сашко Јанев– Франко, Елена Дуковска, Мето Ангелов, Ѓурѓица Андонова, Елизабета Камчева, Цветанка Јованова, Невенка Величковска, Славица Капитанова.

Линк од видео: https://www.youtube.com/watch?v=9f4qvSBEcDc