Даме Груев бб,
1440 Неготино

Напишано од НУЦК
Категорија:

Почитувани, со задоволство ви соопштуваме дека на 15.06.2023 год. (четврток) со почеток од 20:00 час. во салата на НУ Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ Неготино, Концерт ќе одржи светски познатиот АНСАМБЛ ЗА НАРОДНИ ПЕСНИ И ОРА - ТАНЕЦ! Влез: 100 ден.